micha klein computer graphics en videokunst
Ibiza Kunst - Alles over KUNST op Ibiza  micha klein computer graphics en videokunst
MICHA KLEIN - Computer graphics & Videokunst
Micha Klein werd in 1964 geboren als de zoon van een beeldhouwer en hij begon te experimenteren met computer graphics tijdens zijn studie aan de Rietveld Academie in Amsterdam, waar hij in 1989 afstudeerde als Hollandís eerste computer kunstenaar met computer gegenereerde diaís en een computer video met house tracks.
In 1990 werd hij tijdens de opkomende house scene VJ en deed hij gedurende verschillende seizoenen video-optredens op verschillende locaties op Ibiza, waaronder: Pacha 1997, Club Love 1999, KM 5, Amnesia, Privilege en diverse andere locaties.
In 1998 wijdde het Groninger Museum van Modern Kunst een tentoonstelling aan zijn unieke werk, hoewel hij liever zichzelf exposeert op housepartyís. Volgens hem hoort zijn werk thuis op houseparties.
Hij werd Hollandís meest gewilde Multi Media Man en zijn werkzamheden omvatten: 2D & 3D illustraties & animaties, fotografie, video productie, printed media en grafisch ontwerp, webdesign, event concepten, interactief ontwerp, huisstijl en branding.
ALLE INFORMATIE >>
Ibiza 4 all, Ibiza Kunst - Alles over Kunst & Kunstenaars op Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org